• Në fshatrat e Belshit mungojnë qendrat shëndetësore, banorët: Marrim taksi për një gjilpërë
  • Shkollat me lagështirë dhe pa banjo, MASR ia delegon përgjegjësinë Bashkisë Tiranë
  • Kurbin/Rindërtimi i shkollës “Gjon Gjonaj”, ende asnjë afat për përfundimin e saj
  • Dy vite pas tërmetit në Durrës, banorët ende presin që pallatet të riforcohen
  • Bashkia Dropull: Brenda një kohe të shkurtër nisin procedurat për linjën e transportit urban
  • Gjinari i “100 fshatrave”, të vetmet investime janë bërë nga banorët
  • Rëndësia e verifikimit të fakteve në gazetari
  • Dy vite pas tërmetit, asnjë gjurmë nga nisja e punimeve për banesat në Spitallë
  • Faktoje dhe Ambasada e Hollandës, aktivitet me studentët e gazetarisë