• Patos, rrugët nëpër fshatra ende presin për investimet e bashkisë
  • Media është pushtet, pavarësia e saj është duke u kërcënuar
  • Ministrat lanë zyrat për fushatën elektorale, por pagën nuk e refuzuan
  • Përroi i Laçit, banorët të shqetësuar për shëndetin dhe sigurinë e tyre
  • Premtimi për dy pallatet e dëmtuara në Lezhë, vetëm njëri është rindërtuar
  • Manipulimi i opinionit publik, si të dallojmë keqinformimin, disinformimin dhe propagandën
  • Lajmet e rreme, dizinformimi dhe keqinformimi, ti mund ta ndalësh atë!
  • Faktoje përmbyll ciklin e trajnimeve kundër dezinformimit, në kuadër të projektit me Ambasadën e Britanisë
  • Tregtarët shesin ende buzë akseve kombëtare, pavarësisht ultimatumit të kryeministrit