• Mbi 60 të rinj, por edhe mësues në Lezhë janë bërë pjesë e projektit “Edukimi mediatik në komunitetet lokale në Shqipëri”
  • “FAKTO DHE TI” Zëri yt do të dëgjohet!
  • Klasat kolektive, po penalizojnë arsimimin e mijëra fëmijëve 
  • Shtëpitë e dyta!? A kompesohen me fondet e rindërtimit?
  • Si janë mbështetur bizneset private, ndërtesat e të cilave u prekën nga termeti?
  • Ministria e Rindërtimit dhe Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare: Si do të veprohet për objektet me kredi bankare të dëmtuara nga tërmeti
  • Kushi: Kemi vendosur 144 oficerë sigurie në shkolla
  • Pikëpyetjet mbi depozitimin e mbetjeve inerte pa pagesë në Landfillin e Sharrës
  • Po rritet numri i të prekurve nga ndotja akustike urbane dhe profesionale