• Vlorë/Djegia e mbeturinave, problematika që po kthehet në emergjencë mjedisore
  • Në Shijak do të rritet tarifa e pastrimit
  • Landfilli i Sharrës dhe gjysmë e vërteta për depozitimin e mbetjeve të Shijakut
  • Paditë në gjykata, dredhia e të pushtetshmëve për të penguar të vërtetën
  • Shijak/Institucionet shifra të ndryshme për numrin e pallateve që do të ndërtohen për të pastrehët
  • Banorët në Kombinat jetojnë ende në pallatet që duhen shembur
  • Ministritë e pranojnë: Asnjë vendim zyrtar për vaksinimin e detyruar, deri në 24 shtator
  • Qendra e Kuqarit mbulohet nga mbetjet, fshati po braktiset dita-ditës
  • Shkodra/Qyteti i traditës së biçikletave, pa rrugë me korsi të dedikuara