• Kalaja e Prezës/Ekspertiza për evidentimin e dëmeve më e shtrenjtë se vlera e restaurimit
  • Balluku: Para 31 gushtit hapim tunelin e 5-të në unazën e madhe
  • Ujë 24 orë në Tiranë/3-fishimi i çmimit nuk siguron cilësi të ujit dhe mbajtje të premtimit
  • Cilat shtete njohin vaksinat e injektuara në Shqipëri?
  • Nisja ‘informale’ e shkollave riktheu problemin e mësimit me turne
  • By-passi i Shkodrës nuk ka përfunduar edhe pse tabela ‘relike’ njofton finalizimin e projektit në 2013-n
  • Viti i ri shkollor shtyhet me 3 javë, MASR pa strategji për plotësimin e boshllëqeve që shkaktoi pandemia