• Ahmetaj: Shkolla dhe kopshti ‘Korb Muça’ në Fushë-Krujë gati në korrik
  • Emergjencat e zjarreve dhe investimet në 27 bashki
  • Shumica e bashkive të rindërtimit fshehin listat emërore në publikimin e VKB-ve
  • Lajmet e rreme dhe vaksinimi që ka “ngecur” në nivel global
  • Përse nuk vaksinohen shqiptarët?
  • 450 milionë euro të Rindërtimit nuk reflektohen ende në buxhetin e shtetit
  • Emergjenca e zjarreve/ Zjarrëfikësit në “luftë” pa pajisje dhe makineri
  • Bashkia Durrës s’përballon as pagat për pastrimin e qytetit, menaxhimi i mbetjeve në dorë të qeverisë
  • 21.3 milionë euro për inceneratorin në Fier/ Subashi: Nuk kemi infrastrukturën e duhur për ta përdorur