• Të investosh për t’i dhënë fund dhunës ndaj fëmijëve
  • Kufizimi i gazetarëve, Kuvendi shkakton revoltën e gazetarëve dhe ekspertëve të medias
  • U premtua arsimi 100 % i fëmijëve të komunitetit rom-egjiptian, por shumicën e gjen në ‘shkollën e rrugës’
  • Viti i dytë i aksionit të shembjeve, në çelje të sezonit turistik
  • Mos-mbrojtja e Liqenit të Ohrit në Shqipëri e Maqedoni, rrezikon statusin në UNESCO
  • A kanë nisur punimet për aksin që lidh Librazhdin me Peshkopinë?
  • A do jenë gati në 2-vjetorin e tërmetit pallatet në Thumanë e Kavajë?
  • Tiranë, rreth 50 mijë qytetarë penalizohen nga heqja e abonesë së përgjthshme
  • Plani 10 vjeçar për qendrat komunitare dhe mbijetesa me fondet e huaja