• Paketa e solidaritetit për pensionistët 7-10 mijë lekë, premtimi i shkelur i platformës 2017-2021
  • Ndryshimi i koordinatorëve në MIE lë pa përgjigje kërkesat për informacion për “Rrugën e Arbërit”
  • Bashkia Vorë, ende gërmadhë pas tërmetit të 26 nëntorit
  • Afatet e shkelura për rindërtimin e shkollave në Krujë
  • Në Fushë-Krujë e Bubq asnjë shtëpi individuale e përfunduar edhe pas afatit të radhës
  • Procesi i vaksinimit në qendrat shëndetësore dhe sheshin “Skënderbej” në Tiranë
  • A po i shmangen partitë llogaridhënies duke mos publikuar programet elektorale?
  • Ahmetaj: Shkolla “Ramazan Jangozi” mbaron në fund të shkurtit
  • MASR, asnjë të dhënë mbi efektivitetin e mësimit të kombinuar që nga shtatori 2020