• Dy të pavërtetat e Veliajt në takimet elektorale
  • Bashkia Tiranë, nuk publikon vendimin për afishimin e materialeve propagandistike zgjedhore
  • Shkelet Kodi Zgjedhor, postera të subjekteve politike në institucione publike në Tiranë e Shkodër
  • Sa premtime madhore për transportin rrugor janë përmbushur gjatë këtij mandati qeverisës ?
  • Në 3 kantiere të rindërtimit mungojnë tabelat informuese, edhe pse është detyrim ligjor
  • Shqipëria nuk arriti të ulë vdekshmërinë nga sëmundjet kardiovaskulare dhe tumorale
  • Inceneratori I Fierit, ende jo funksional edhe pas shtyrjes së kontratës për në 31 mars
  • A janë të akredituara të gjitha spitalet, siç u premtua në 2013-n
  • Fatura 500 milionëshe e programit të PD dhe pikëpyetjet për uljen e taksave