• Transmetimi i filmimeve të gatshme, në shkelje të Kodit Zgjedhor dhe parimeve të gazetarisë
  • Arenë takimesh elektorale, shkollat po përdoren për promovimin e kandidatëve socialistë
  • Në Korçë administrata publike në fushatë, por PS e mohon
  • A po e përdor qeveria procesin e vaksinimit për fushatë?
  • Deklaratë mbi sekuestrimin e serverit dhe aseteve të medias Lapsi.al
  • Vaksinë Kineze apo Turke?
  • Dy ministri shkelin urdhërin e KQZ për kontrata PPP në periudhë zgjedhore
  • Në 2013 u premtua pakësimi i prerjes së pyjeve, por raportet tregojnë të kundërtën
  • Bie premtimi zgjedhor për Rrugën e Arbërit, punimet sipas kontratës përfundojnë në prill 2022