• Monumentet e kulturës në Vlorë dhe Sarandë të harruara nga institucionet
  • Gjyqësori i “padrejtë” barrierë në rrugën e euro-integrimeve të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut
  • U premtua furnizimi me 24 orë ujë në Hotolisht, por ujësjellësi është ende jo funksional
  • Marrja e nënshtetësisë bullgare ka depërtuar tek ‘pakicat’ në Shqipëri, por nuk pohohet zyrtarisht
  • Faktet rrëzojnë tezën e Rakacollit për vërtetësinë e deklaratave të kryeministrit
  • Çfarë e penalizon premtimin e Bashës për rritjen e pensioneve
  • Rritja e pensioneve nga 2013 ka ndodhur, por sa është ndier?
  • Rama: Gjatë muajit Shkurt do të vijnë mbi 40 mijë doza nga Pfizer
  • Në Korçë ka nisur vaksinimi, por edhe shtrimet në pavionin Covid