• Stadiumi i Kukësit duhej të ishte gati në 2020-n, por punimet vazhdojnë
  • Auditorët janë mbyllur nga covidi, por studentët ‘i gjen’ në fushatë
  • Rimbursimi i recetave anti-Covid, shumë zhurmë për “pak gjë”
  • Dhurimi i vaksinave nga Shqipëria nuk ndodhi, Kosova ia del me ‘forcat e veta’
  • Basha: Në 7 vite nuk u rritën pagat e arsimtareve
  • Vaksinat vijnë ‘me pikatore’ në krahasim me shifrat që premton qeveria
  • Udhëtimet e ministrave të Bujqësisë, më shumë bileta avioni sesa hotele
  • Maqedonia e Veriut ka plan dhe frigoriferë, por jo dhe vaksina kundër virusit korona