• Qeveria ‘prek’ Fondin Rezervë për blerjen e vaksinës kundër Covid-19
  • Investimet në Shëndetësi gjatë vitit 2021?! 38 milionë euro për 4 kontrata koncensionare
  • KQZ gjobit Veliajn, por numri i zyrtarëve ‘shkelës’ është më i madh
  • Borxhi Publik, Rama shkeli premtimin e 2013-s dhe 2017-s
  • A janë gati qendrat e vaksinimit anti-Covid në Vlorë e Shkodër, siç garantoi kryeministri Rama?
  • Shlyerja e detyrimeve të prapambetura, Rama shkeli premtimin e 2013-s
  • Në Pustec ende s’ka nisur rikonstruksioni i shkollës, librat falas për pakicat jepen prej 4 vitesh
  • Çfarë do të ndryshojë “rikthimi” i Urës Vajgurore në Dimal
  • Në pritje të transparencës nga “Shëndetësia” për numrin e të vaksinuarve