• Busti i Asdrenit, muzeu i rakisë dhe pishina në Korçë, premtimet e pambajtura të bashkisë
  • Liqeni i Ohrit dhe marrëveshja 15 vjeçare me RMV që nuk e ndaloi ndotjen
  • Fëmijët në situatë rruge dhe pyetjet pa përgjigje për premtimet e Bashkisë Tiranë
  • A u shndërrua Ravoniku në një “lagje” të Korçës siç u premtua në 2015-n?
  • Tabletat falas nuk kanë mbërritur në shumë bashki, aty ku janë dorëzuar s’ka internet
  • Sa pajisje digjitale për mësimin online ka dhënë MASR në shkollat e Durrësit?
  • Pallati i sportit dhe stadiumi në Korçë, premtimet e pambajtura dhe të “ricikluara” të kryebashkiakut Filo
  • Në RMV ka nisur aplikimi i testeve të shpejta për Sars-Cov-2, Shqipëria “pret” 2021-in
  • A dërgohen pacientët e shëruar nga Covid me ambulancë për në banesë?