• Çfarë pësoi besimi te Policia e Shtetit?!
  • Reforma e Arsimit të lartë dhe shpenzimet që nuk justifikojnë cilësinë
  • Veliaj: Teatrin Kombëtar do ta bëjmë me kredi, jo nga Buxheti i Shtetit
  • Lufta kundër korrupsionit dhe “notat jo kaluese” që penalizojnë Shqipërinë
  • Riciklohet premtimi për linjën e interkonjeksionit Shqipëri-Maqedoni, që duhej të ishte gati në 2018-n
  • Bilanci zhgënjyes i Bashkisë Tiranë, vetëm 52 shtëpi të rindërtura nga 870 të premtuara
  • Premtime vetëm në letër për pikë të përbashkët doganore Maqedoni e Veriut – Shqipëri
  • Dardha dhe Voskopoja në Korçë, “në pritje” të përmbushjes së premtimeve
  • Dezinformimi në Ballkanin Perëndimor “e përbashkëta” e politikës në Shqipëri