• Shkodër, as detyrimi për mbajtjen e maskës në rrugë nuk po e kufizon përhapjen e Covid-19
  • Menaxhim përmes djegies, “tema e dhimbshme” e mbetjeve në Pustec
  • Qendra Shëndetësore në Urën Vajgurore, rikonstruksion në mes të pandemisë dhe mjete mbrojtëse me kursim
  • Vaksinat e gripit dhe misteri i ‘shumëfishimit të tyre’
  • Mbi 5 mijë banorë në Pustec në “kërkim” të një farmacie dhe qendre shëndetësore funksionale
  • A po e “zëvendëson” Komisioni i Venecias, Gjykatën Kushtetuese?
  • Gjykata Kushtetuese si pengesë e integrimit në Bashkimin Europian
  • Pandemia penalizoi personat me aftësi të kufizuara, platforma për terapinë online mision i pamundur
  • Covid -19, pse Ministria e Shëndetësisë nuk tregon sa bluza të bardha u infektuan brenda në spital?