• COVID-19 nuk është thjesht grip, njerëzit nuk i vrasin në spital!
  • Tritan Shehu: Shqipëria, i vetmi vend në Europë ku kanë ndodhur vetëvrasje në spital të pacientëve me koronavirus
  • Agropërpunuesit në Elbasan pësuan dëme nga efekti domino i pandemisë
  • 5 premtimet e pambajtura nga Veliaj për Piramidën, në 5 vite mandat
  • Kryemadhi: Prej dy vitesh nuk zhvillohet konkursi për licencimin e infermierëve
  • Pusteci, mes prapambetjes nga mungesa e investimeve në infrastrukturë
  • Kushi: Nuk ka asnjë shkollë të mbyllur nga Covid-19
  • Ujë i pijshëm dhe kanalizimet, problemet që nuk marrin zgjidhje prej më shumë se 3 dekadash në Pustec
  • Hapja e themeleve tek lagjia “5 Maji” po zvarritet, ende nuk janë pastruar inertet