• Akuzat e ndërsjella politike, shifrat reale të borxhit publik dhe 4 P-të
  • Viti i ri akademik-pandemik nis “online” por me Portalin Universitar jashtë funksionit
  • A po i shtrin efektet pandemia edhe tek ndërtimi i rrugëve?
  • Rikonstruksioni i Teatrit të Vlorës, premtim i pambajtur i bashkisë