• Mësimi me katër turne, sfida e shkollave në Tiranë e Durrës
  • Shkodër, COVID-19 dhe dhuna në familje, a mjafton vetëm rehabilitimi i grave të dhunuara?
  • Kush e mirëmban rrugën Rrëshen-Burrel?
  • Sa të papunë shkaktoi pandemia sipas kryeministrit?
  • Pediatria e QSUT pa shërbimin e ezhesë (EEG), prej vitit të kaluar
  • ‘Check-up’ pezullohet pa njoftim publik, qytetarët: “Na mbetet të shkojmë te privati”
  • “Egnatia”, modeli i rrugës së lënë “rrugëve”
  • Marrëveshjet Shqipëri-Kosovë; sa prej tyre janë zbatuar
  • “Rindërtimi” promovon transparencën, por praktikon mosbindjen ndaj ligjit për të drejtën e informimit