• Izolimi i detyruar nga pandemia dhe shtimi i rasteve të dhunës në familje
  • Balluku: Brenda verës rihapet gara ndërkombëtare për ndërtimin e aeroportit të Vlorës
  • Manastirliu: Brenda verës gati Pediatria moderne e spitalit të Durrësit