• Gjyqet në arbitrazh, fajësimet politike dhe kostoja për taksapaguesit
  • Punimet për Unazën e Madhe mbajnë ‘peng’ disa akse rrugore, kaos në trafik
  • Shkodër, situata kritike nga Covid-19 nuk po e rrit ndërgjegjësimin për rrezikun
  • Kur do “rilindë” Biblioteka e degraduar Kombëtare?
  • Fushata e vaksinimit për gripin stinor në kushte pandemie, mungon transparenca nga Shëndetësia
  • Vunoi përtej fasadës
  • Testi për COVID-19 në Shqipëri, më i shtrenjtë se në rajon
  • Viti shkollor “pandemik”, në Elbasan shkollat e kopshtet janë pa ujë
  • Rama premtoi përmirësimin e klimës së biznesit, raportet vijojnë të tregojnë të kundërtën