• Pandemia tregoi se familjet në nevojë dhe fëmijët në situatë rruge janë më shumë sesa thotë Bashkia Korçë    
  • Pandemia solli infodemi
  • A ndikoi hapja e transportit publik në shtimin e të prekurve me Covid-19?
  • Përzgjedhja e hoteleve gjatë krizës së tërmetit dhe pandemisë, kush humbi e kush fitoi  
  • Punimet në Rrugën e Durrësit sjellin shqetësim dhe trafik
  • Çfarë shkoi keq me riatdhesimin e shtetasve shqiptarë gjatë pandemisë
  • Si e përballuan pandeminë në Elbasan kategoritë që u lanë jashtë ndihmës së qeverisë
  • Mësimi online gjatë pandemisë, në Elbasan vetëm 3 nxënës romë morën smartphone