• Durrësi, i gjunjëzuar nga tërmeti dhe pandemia
  • Si e dëmtuan turizmin në Velipojë, pandemia dhe konflikti institucional
  • Testet serologjike, fushatë marketingu online
  • A do ta shpëtojnë biznesin në Korçë festat në “format” pandemie?
  • Faktoje Përmes Fakteve
  • Saga e spitaleve COVID 3 dhe 4
  • Covid-19, pandemia që po rrit infektimet dhe terrin informativ
  • Si po “bashkëjeton” Shkodra me Covid-19 
  • Rama: Legalizimi i kanabisit mjekësor miratohet brenda këtij sesioni Parlamentar