• Ujërat e zeza derdhen në det pranë impianteve të kushtueshme
  • Ish-Azotiku dhe Rafineria e Naftës në Fier, “vatrat e nxehta” ku ndotja kryhet me leje mjedisore
  • Golem, bizneset në bredget ‘thahen’ për turistë
  • Emergjencë nga Covid-19 dhe mungesa e tranpsarencës së ISHP
  • Shëngjin-Velipojë, 2 vjet pas premtimit asnjë shenjë për nisjen e projektit
  • Turizmi në bregdet gjatë pandemisë, bizneset në Shëngjin në ankth dhe shpresë
  • Përditësimi i shifrave të Tatimeve kalon nga Facebook-u i kryeministrit Rama
  • Peshkimi në Shqipëri, i prapambetur edhe pas heqjes së akcizës së naftës
  • A duhen kryer aksionet e IKMT në kulmin e sezonit turistik?