• “Loja e kungulleshës” me shifrat e testeve serologjike për Covid-19
  • Orikumi me sytë nga deti, bizneset presin të nisë sezoni
  • Politikanët e 2020-s me premtimet e 1990-s
  • Arben Ahmetaj: Becchetti nuk do marrë asnjë kokërr leku
  • Balla: Duhet domosdoshmërisht që brenda muajit qershor ta kemi votuar Reformën Zgjedhore
  • Fatkeqësia nga tërmeti dhe nga zvarritja e rindërtimit
  • Balluku: Në 6 vitet e fundit është ulur me 24 për qind numri i aksidenteve rrugore me pasojë vdekjen
  • Rama: Brenda muajit qershor do asfaltohen 10 kilometrat e parë të segmentit 3 në rrugën e Arbrit
  • Rinisja e imponuar e transportit urban dhe zbatimi gjysmak i masave kundër Covid-19