• GALERI/ “Fajin nuk e ke ti, fajin e ka përdhunuesi”, protesta përmes fotove
  • Shqipëria, i vetmi vend në rajon që nuk raporton të dhëna në Eurostat mbi turizmin
  • Shëtitorja e Sarandës këtë verë “baltë e beton”
  • Shqipëria pa qese plastike, “dështon” nisma e Ministrisë së Mjedisit
  • Manastirliu: Kemi siguruar mjetet mbrojtëse për personelin mjekësor
  • Hapja e shërbimit të Kardiokirurgjisë tek “Shefqet Ndroqi”, ministria nuk kthen përgjigje
  • Rruga për në Kuzum Baba në Vlorë e amortizuar
  • Reforma zgjedhore, premtimi i pambajtur i gjithë politikës shqiptare
  • Projekti i Parkut Rinia me vlerë 1 miliard lekë dhe mungesa e parkingut të premtuar