• Mbeturinat e Manzës dhe gjithë Durrësit do të shkojnë në Sharrë
  • Laçi pa spital pas tërmetit, pacientët në “dorën e Zotit”
  • Ervin Bushati: Shqipëria, vendi me më pak vdekje në Europë nga “Covid-19”
  • A është “histori suksesi” menaxhimi i situatës së “Covid-19”?
  • Kriza nga Covid-19 mbylli bizneset, ‘boom’ reklamash për dyqane me qira
  • Heqja e akcizës së naftës për bujqësinë, premtimi “serial” ende i pambajtur
  • Transporti publik rrezikon të mos rinisë në 15 qershor, paralajmërojnë operatorët 
  • “Saga” e paketës së zgjeruar, mijëra individë s’e kanë marrë ende pagesën 40 mijë lekë
  • Rudina Hajdari: Nëse nuk gjendet konsensus për ndryshimin e sistemit, nuk e votoj reformën