• Rritja e çmimeve “eklipsoi” indeksimin e pensioneve
  • A është amnistia fiskale “thikë me dy presa” dhe a do ketë një “fat” ndryshe nga nisma e vitit 2011?
  • Protesta në kohë pandemie
  • 45 ditë pas shpalljes, ka ende persona që presin pagën e parë të luftës
  • Çfarë është e vërtetë? Kujt duhet t’i besojmë?
  • What is true? Who should we trust?
  • Pikëpyetjet mbi lirinë e medias në Shqipëri
  • 1 Maji i Shqipërisë, papunësi e pabarazi të ardhurash në 30 vite tranzicion