• Vala e “Covid 19” kaloi, po spitali i premtuar?
  • Pandemia ‘vështirëson’ komunikimin me Ministrinë e Shëndetësisë
  • Ulja e çmimit global të naftës “katapulton” Shqipërinë në vendin e 3-të më të shtrenjtë në botë
  • Bizneset hezitojnë për garancinë sovrane, e ardhmja e pasigurt
  • A duhet të ishin pezulluar operacionet për sëmundjet e zemrës?
  • Zonat e gjelbra, rikthim i kujdesshëm në normalitet
  • Si po shkon hapja nga COVID-19/ Shqipëria dhe vendet rreth nesh
  • Nga erdhi koronavirusi i ri?
  • Hapja graduale e aktiviteteve, po transporti urban?