• Premtimi për ujë 24 orë që ende asnjë kryebashkiak s’po e përmbush
  • “240 milionë euro dëmi ekonomik për vitin 2019”
  • Çuçi: Bujqësia nuk ka nevojë për paketë ekonomike, pësoi rritje gjatë “Covid-19”
  • Maturantët e ‘pandemisë’, sfida më e madhe ajo psikologjike
  • Shpërdorim fondesh në kohë krize, bashkitë shtuan tenderat gjatë pandemisë
  • Fundjava pa makina në kryeqytet, a mund të bëhet realitet?
  • Covid-19 “shkund” transportin ndërqytetas dhe xhepat e qytetarëve
  • A mund të mbijetojë turizmi vetëm me tregun e brendshëm dhe të rajonit?
  • Mungesa e transparencës, virusi i ri që ushqen teoritë konspirative