• Shqipëria, ka numrin më të lartë të vdekjeve në raport me të prekurit nga “Covid-19” në rajon
  • SPAK “rrëzon” legjitimitetin e Aktit Normativ “Anti-KÇK”
  • Lleshaj: “Antimafie” u injorua nga Sistemi i Drejtësisë, pasuria e krimit nuk u prek
  • COVID-19/ Ku ndryshon kurba e Shqipërisë me të Italisë dhe Kinës
  • Biznesi i vogël, i mesëm dhe fasonët: Paketa e Ndihmës Financiare për “Covid-19” nuk mjafton
  • Shqipëria, vendi me numrin më të ulët të mjekëve dhe infermierëve në rajon
  • Shqipëria me numrin më të lartë të të shëruarve, por me më pak teste në rajon
  • Dhjetëra mijëra të varfër e të papunë po përballen me karantinën
  • Faktet shpëtojnë jetë…