• As punësimet e reja nuk mbulojnë nevojat e spitaleve për mjekë specialistë
  • Masat në kufi për koronavirusin, Muriqani dhe Hani i Hotit s’ka mjekë
  • Dëmi ekonomik 2014-2019, gjashtë herë më i lartë se fatura e tërmetit
  • Helmimi i nxënësve në Fier, ende paqartësi për shkaqet, paniku mbetet i pranishëm
  • “Punësim dhe dinjitet”, qeveria shkeli zotimin për Ballshin e Poçemin
  • Rama: Shqipëria me përqindjet më të larta të infeksioneve post-operatore në planet
  • Afron sezoni turistik, shëtitorja e Sarandës ende kantier
  • A u shtuan masat kundër koronavirusit në Sanatorium, QSUT dhe Spitalin Infektiv?