• Masat kundër Covid-19, ndërpriten lundrimet nga porti i Vlorës
  • “Funksionon” ultimatumi dhe kërcënimi me gjobë, mbyllen lokalet në Tiranë
  • Institucionet publike me shërbim në sportele i binden pjesërisht masave për koronavirusin
  • “Testi” 24 orësh para se të mbylleshin lokalet, urdhëri nuk u respektua
  • Mësimi “virtual”, i pamundur për ata që s’kanë dekoder
  • Bashkia “demonstron” si dezinfektohen autobusët, kompanitë e transportit të papërgatitura
  • Pas rasteve me koronavirus, çfarë ndodh nëpër markete në Tiranë
  • 10 mitet që nuk duhen besuar për Koronavirusin
  • “Pacienti zero” identifikohet në Muriqan dhe jo në Hanin e Hotit