• Ministrja e Arsimit Besa Shahini: Shkollat e përkohshme fillojnë më 9 dhjetor
  • Liria e shprehjes në rrezik nga projektligji kundër shpifjes
  • 6 muaj pas tërmetit, dhjetra banorë në Korçë pa banesë
  • Autoritetet shqiptare vijojnë me projektligjet shumë problematike të medias pavarësisht kundërshtimeve publike
  • Agron Shehaj: Janë me dhjetra tendera të fituar nga një konkurrent i vetëm
  • Emergjencat Civile, buxhet i varfër, borxhe dhe ligji i ri
  • Si po shkon inspektimi në Durrës 10 ditë pas tërmetit
  • Kapo: Shqiptarët bazohen tek opinionet, jo te faktet
  • 9 dhjetor fillon mësimi, shkollat që nuk hapen në Tiranë