• (Vetë) përjashtimi i Kosovës nuk e largoi Shqipërinë nga “Shengeni Ballkanik”
  • “Syri i Kaltër”, monumenti i keqmenaxhuar i natyrës
  • Rudina Hajdari: Vetëm 50% e fëmijëve me aftësi të kufizuara ndjekin arsimin
  • Mësuesit ndihmës në shkolla, të pasigurtë për vendin e punës
  • Patos-Marinza dhe jeta që kërcënohet çdo ditë nga ndotja
  • Faktoje memorandum bashkëpunimi me Departamentin e Gazetarisë
  • Të jetosh mbi “arin e zi” e të mos kesh shtëpi
  • Virtyti që shpëtoi 601 bijtë e Solomonit
  • Sa taksa paguajnë kompanitë e naftës në Shqipëri? Shteti hesht