• “Blindohen” qytetet me kriminalitet më të lartë
  • Si i “harroi” Veliaj premtimet për lejet e ndërtimit?
  • Veliaj shkel premtimet për lejet e ndërtimit
  • Makinat e blinduara në Shqipëri dhe numri i lartë që mund të paralajmërojë për situatën e sigurisë
  • Tuneli panoramik i Pogradecit i papërfunduar
  • Tuneli panoramik i Pogradecit, objektiv i paarritur i zyrtarëve
  • “Skllavëria moderne” në industrinë tekstile, beteja e fortë për gratë dhe vajzat shqiptare
  • “Skllavëria moderne” në industrinë tekstile , sfida e përditshme e grave dhe vajzave shqiptare