• Aeroporti i Kukësit funksional për asnjë ditë
  • Shqipëria dhe biçikletat, mes (mos) përpjekjeve për infrastrukturë dhe fataliteteve  
  • Importi i mishit të qengjit në Shqipëri
  • Monika Kryemadhi: “Për herë të parë në 20 vjet importojmë mish qengji”
  • Përmirësimi i kushteve në burgje do të shmangte “dënimin për të dytën herë”
  • Orjola Pampuri: Rreth 202.000 shqiptarë të larguar nga vendi, nga janari deri në nëntor të 2018-ës
  • Psikologët në shkolla, historia e një shërbimi jo të marrë seriozisht