• Edi Rama: Të jesh punëkërkues është një nga kriteret për të marrë ndihmë ekonomike
  • Ahmetaj: Nuk kemi dhënë asnjë licensë të re për lojërat e fatit
  • Qeveria Rama dhe premtimet konfuze për librat falas