• Rama: Janë 10 036 familje që kanë përfituar për herë të parë ndihmë ekonomike
  • Gazetarë profesionistë flasin për FAKTOJE ( shërbimi Fact-Check)
  • Nishani: 300 mijë shqiptarë aplikuan për t’u larguar nga vendi në 2016
  • Bypassi i Vlorës dhe i Fierit duhet të rifillonin punimet në prill
  • Petrit Vasili: Kryeministri dhe qeveria e tij ka mbledhur 100 milionë euro më pak nga plani që ka bërë po vetë në vitin 2017
  • Xhafaj: 2017-a, me numrin më të ulët të vrasjeve në 27 vite