• Edi Rama: Nga zero mësues ndihmës në 2013, sot ka 310
  • Veliaj s’mban premtimin për dokumentat e printuara
  • Zvarritja e përgjigjeve nga Ministria e Arsimit
  • Vox Pop – Ulja e numrit të vrasjeve
  • Çollaku: Pishat në autostradë do të hiqen nga projekti i zgjerimit brenda një ose dy vitesh
  • Bashkia Tiranë nuk jep informacion mbi shpenzimet për dekorin dhe aktivitetet e fundvitit 2017